Kundservice

Vi finns här för att hjälpa dig. Se de vanligaste frågorna nedan. Om det inte hjälper är vi redo att svara dig!

SKRIV TILL OSS

ADRESS

Plus-Plus A/S

Borupvej 20
4300 Holbæk, Danmark
CVR: 32082882

FAQ

 • Kan Plus-Plus tvättas?

  Det är enkelt att rengöra dina Plus-Plus. Lägg dem i en tvättpåse och sedan i tvätt- eller diskmaskinen på högst 90 grader, och dina Plus-Plus kommer att skinna som nya.

 • Vad är Plus-Plus gjort av?

  Plus-Plus är tillverkat av LDPE, vilket är en förkortning av Low-Density PolyEthylene. Det är en typ av plast som används i en mängd olika produkter, inklusive mjuka plastflaskor, insidan av mjölkförpackningar och plastpåsar för bröd och frysta varor. Det är ett tåligt och flexibelt material som är mycket lämpligt för tillverkning av leksaker. Våra byggplattor och hjul är tillverkade av ABS, ett material som ofta används i byggklossar.

  Vi väljer noggrant våra leverantörer och får de flesta av våra råmaterial från EU-leverantörer. Vi utför en mängd tester på alla produktionsmaterial för att säkerställa att de uppfyller våra standarder.

  Plus-Plus är 100% återvinningsbart. När det inte längre används uppmanar vi till att det hanteras som plastavfall - eller ännu bättre, ges vidare till nya användare eller sparas för kommande generationer.

 • Leververingstid

  Vi strävar efter att skicka din beställning samma arbetsdag som du lägger din order, om beställningen läggs före kl. 12.00. För beställningar som läggs efter kl. 12.00, strävar vi efter att skicka dem nästa arbetsdag. Beställningar som läggs under helger och helgdagar kommer att hanteras nästkommande arbetsdag.

  De flesta paket levereras inom 2-5 arbetsdagar.

 • Erbjuder ni gratis frakt?

  Köp för mer än 499 kr så bjuder vi på frakten.

 • Vilka betalningsmedel accepterar ni?

  Just nu accepterar vi följande betalningsmedel: VISA, MasterCard, Swish och Klarna.

Kontaktformulär